Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Santa Cruz, Santa Cruz, Βολιβία, provincia warnes calle 9 de abril

Πώληση - Cod. 31649

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 956000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Στρατηγικά τοποθετημένος στο Δήμο Warnes, μόλις 20 λεπτά από την πόλη Scz - Βολιβία, που αποτελεί μέρος του υπερυψωμένου διαδρόμου που συνδέει την Παραγουάη, την Αργεντινή και τη Βραζιλία με τη Χιλή και το Περού. Είναι μέρος ενός έντονου περιβάλλοντος όσον αφορά τη βιομηχανική, εμπορική και στεγαστική δραστηριότητα.
Ο διεθνής αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη Σάντα Κρουζ με την υπόλοιπη χώρα περνά πολύ κοντά στους σταθμούς του έργου, οι οποίοι επωφελούνται επίσης από τη σιδηροδρομική σύνδεση με τη Βραζιλία και την Αργεντινή και την εγγύτητα με το διεθνές αεροδρόμιο Viru Viru που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά
Urb. Το Parque La Enconada - 200μ. Από το βιομηχανικό πάρκο της Λατινικής Αμερικής, βρίσκεται δίπλα στο 2ο Ring of Warnes, το Thermoelectric και το διπλό Scz-Warnes που είναι υπό κατασκευή.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ
Έγγραφα ενημερωμένα, άμεση παράδοση.
Θέλει να επενδύσει τα χρήματά του στη χώρα μας στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της Νότιας Αμερικής προσφέρουμε γη για την αγροβιομηχανική περιοχή, γη για αστικοποίηση και γεωργία, προσβάσιμη για κάθε τσέπη από πωλήσεις ανά εκτάριο και ανά τετραγωνικό μέτρο, Για να φυτέψει σόγια, αραβόσιτο, ζαχαροκάλαμο και ζάχαρη, κλπ. Στρατηγικές περιοχές και άνετο για τον πελάτη,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB